Om du köper en fönsterbänk från EB Hedlund i Dala-Floda, Dalarna, kan du räkna med en hållbarhet och en slityta utöver det vanliga. Detta borgar för kvalitet och något som håller länge, så att du slipper byta på många år. Det är på grund av detta som våra bänkar är populära.

Fönsterbänk från EB Hedlund – vad kan man vänta sig?

Vi tillverkar en fönsterbänk som är omtyckt, eftersom de målas med tvåkomponentsfärg. Ytan på vår fönsterbänk tål slitage bättre än om vi hade målat med vanlig färg. Vi tillverkar fönsterbänkarna i MDF-board, men om du så önskar kan de tillverkas i fuktbeständig MDF-board eller ädelträ. Kontakta oss om du har några funderingar kring detta. Kanske är det någon mer produkt du behöver? Vi levererar listverk av alla de slag.

Vilka är EB Hedlund & CO?

Vi finns i Dala-Floda, Dalarnas trädgård och ligger mellan Borlänge och Sälen. Här har företaget huserat sedan slutet av 1990-talet. Det är ett familjeföretag som startades 1971. Vi levererar listverk, profiler och andra träprodukter till byggbranschen. Här finns de standardprodukter du kan förvänta dig, men var vi verkligen utmärker oss är när det gäller kundanpassade lösningar i små serier. Vi kan skräddarsy produkter som passar in i renoveringsobjekt med mera.

Så kommer du i kontakt med oss

Klicka in på vår kontaktsida så kan du kommunicera med oss. Våra duktiga medarbetare hjälper dig med att besvara frågor om produkter, leveranstider och annat som kan vara intressant. De kan även sätta dig i kontakt med rätt person om du behöver en skräddarsydd produkt för ett speciellt behov. Välkommen till oss på EB Hedlund!

Har du speciella önskemål?

Kontakta oss direkt