Bli kvitt störande glapp och glipor mellan listerna med hjälp av våra smarta smygbrädor. En bra lösning för dig som har flyttat till ett äldre hus och håller på med renovering. Få det snyggt utan att förstöra den gamla charmen.

Smygbrädor – vad är det?

Salningslist är ett annat ord för smygbrädor. Salningslist kan användas för att fylla ut glapp mellan innerdörrskarmar, mot fönster och ytterdörrar och som golvsockel för att täcka en större glipa mellan vägg och golv. Vad du än väljer att kalla det, smygbrädor eller salningslist, är syftet detsamma: att snygga till oönskade mellanrum. Lösningen är lika elegant som den är smidig, och för oss på EB Hedlund är den en stor produkt. Vi tillverkar våra salningslister i målad MDF-board, men vid andra önskemål gällande material kan vi hjälpa även med detta.

Har du frågor om smygbrädor?

Vi på EB Hedlund, belägna i natursköna Dala-Floda i hjärtat av Dalarna, har bedrivit vår verksamhet sedan 1971. Vi har sett byggtrender komma och gå, och med tiden byggt upp ett standardsortiment. Det är dock inte standard som är vår specialitet. Vi har istället valt att satsa på flexibilitet, genom kundanpassade produkter i små serier. Denna strategi har visat sig vara framgångsrik, och har gjort företaget till vad det är i dag. Om du behöver hjälp med salningslist, profiler eller annat – tveka inte att ta kontakt med våra duktiga medarbetare så hjälper vi dig. Klicka här för att komma till produkten.

Så kommer du i kontakt

Om du söker kontakt med oss på EB Hedlund, klicka dig in på vår kontaktsida så kan du kommunicera med någon av våra duktiga medarbetare. Vi hjälper dig med allt från frågor om befintliga produkter och leveranstider, till diskussion om speciallösningar och rådgivning kring lösningar för just ditt behov. Välkommen till oss på EB Hedlund & CO!

Har du speciella önskemål?

Kontakta oss direkt