Ribbor till innertak - beställ av oss

Söker du en leverantör av inomhusribbor? Våra ribbor används till innertak, väggar och liknande. De finns i flera träslag, med olika lack och kulör. Våra kunder uppskattar oss för vår flexibilitet – vi levererar i små skräddarsydda serier med kort omloppstid.

Få offert här.

Ribbor för innertak - vilka träslag finns?

Välj vilket träslag som ska användas för ribbor inomhus. Ribbor för innertak och innerväggar finns i ek, björk, furu, bok med mera. Ta kontakt med oss om du vill veta mer. Behöver du exakt kapade eller fallande längder? Vi löser detta vid behov.

Har funderingar kring de olika egenskaperna hos träslagen? Olika träslag funkar olika bra i olika sammanhang, och därmed varierar tålighet, akustiska egenskaper och självklart även utseendet. Du kan välja mellan olika typer av ytbehandling.

Vilka är kunderna?

De flesta som handlar av oss är i byggbranschen eller säljer trävaror. Vi jobbar även en del med arkitekter, som behöver specialanpassade ribbor för innerväggar och innertak. Ett flertal objekt av spännande karaktär har produkter från oss på EB Hedlund. Eftersom vi har varit verksamma ända sedan 1970-talet har våra produkter hamnat i ett stort antal hus. Det är vi så klart stolta över.

Vi har en lång erfarenhet, kunnig personal och effektiv maskinpark/produktion. Dessa är de främsta förutsättningarna för att kunna fortsätta leverera högsta kvalitet. Du som beställer av oss ska kunna känna dig trygg.