Ytterpanel: ekpanel och furupanel

Behöver du upphandla ytterpanel / utomhuspanel i ek, furu eller något annat träslag? Vi på EB Hedlund har lång erfarenhet av branschen, och kan ofta ge bättre priser än de större byggvaruhandlarna. Är du byggvaruhandel och vill ha en bra samarbetspartner som kan ordna fram ekpanel, furupanel eller någon annan utomhuspanel? Ta kontakt här för offert.

Handla ytterpanel i ek och furu från oss

EB Hedlund & CO i Dala-Floda, Dalarna, är experter på trävaror. Vi har över 40-års erfarenhet av att leverera paneler och andra trävaror till företag av olika storlek. Våra produkter finns i dag på en rad olika byggnader runtom i Sverige. Från enklare bostadsrätter till påkostade objekt med specialpaneler. Uppdragsgivarna är företag inom byggbranschen, brädgårdar och trävaruhandlar, och det händer att arkitekterna själva letar fram våra produkter.

Vår styrka när det gäller utomhuspaneler

Vår specialitet är specialprodukter med kort omloppstid. Vi har en maskinpark som är byggd för små volymer och som kan leverera med kort omloppstid. Detta är mycket uppskattat hos byggföretag som vill ha något utöver det ordinära, vare sig det gäller kulör, material, mått eller något annat. Vi har duktig personal som är erfaren, kunnig och hjälper dig att få din leverans i tid. När du handlar av osskan du förvänta dig kvalitet, kunskap och mycket god service.

Vi kan branschen

En fördel när du har med oss att göra, är att vi är vana vid att jobba med beställare inom branschen. Vi talar helt enkelt samma språk, och detta förenklar kommunikationen avsevärt.