Ljuddämpning av kontor - vackra lösningar från oss

Vi kan leverera estetiskt tilltalande akustiklösningar för alla moderna kontorsmiljöer. Trä är ett tidlöst material som både erbjuder funktionalitet och ett uppskattat utseende. Sverige är ett land täckt av skog och trä har därför alltid haft en naturlig del i den internationellt uppskattade svenska inredningstraditionen. Trä är också en mycket kostnadseffektiv lösning för att skapa en mycket bättre inomhusmiljö i ett myllrande och aktivt kontorslandskap där buller från kontorsmaskiner och människor snabbt kan bli ett arbetsmiljöproblem.

Olika trädslag och profiler

Med vackra träslag som ek, furu, björk och bok som kan levereras i både behandlade och målade varianter kan man enkelt anpassa funktionalitet efter inredningsbehov där de raka linjerna hos akustikpanelen blir en naturlig del av inredningen. Träpanel tillverkade av svenska träslag är även en hållbar lösning ut miljösynpunkt eftersom det är återvinningsbart, lokalt framställt, enkelt att underhålla och har mycket lång hållbarhet. Vi kan även tillgodose olika behov vad gäller form och profil på ribborna och kan hjälpa dig så att den ljuddämpande funktionaliteten bibehålls i dina önskemål.

50 års kunskaper om bullriga kontor

Vi på EB Hedlund kan ta fram en lösning som passar med dina estetiska önskemål utan avkall på funktion. Sortiment och möjligheter är aldrig en begränsning för oss och vi tar oss gärna ann komplicerade utmaningar. Med 50 års erfarenhet av att arbeta med akustik och trädetaljer för inredning vet vi precis vilka behov folk efterfrågar och hur man ska lösa det. Vi samarbetar direkt med byggfirmor, hustillverkare och arkitekter och erbjuder alltid professionell service. Kontakta oss med dina önskemål och frågor så hjälper vi dig.

Vi kan branschen

En fördel när du har med oss att göra, är att vi är vana vid att jobba med beställare inom branschen. Vi talar helt enkelt samma språk, och detta förenklar kommunikationen avsevärt.