Producent av trävaror i Dalarna

Söker du en trygg leverantör av trävaror i Dalarna? EB Hedlund & CO finns i Dala-Floda. Företaget levererar ribbor, paneler och andra byggprodukter till företag över hela Sverige. Dess styrka är förmågan att producera små volymer av specialanpassade produkter med kort omloppstid. Detta passar beställare som behöver något utöver standard. Ta kontakt här för offert.

Du som söker producent av trävaror, därför ska du välja oss

Vi har över 40-års erfarenhet av att leverera profillister till företag och är väl insatta i branschen och dess behov. Sedan starten på 1970-talet har vi lärt oss vad du som beställare vill ha, och blivit vassa leverantörer.

Vi har valt att profilera oss som en producent av specialprodukter med kort omloppstid i produktion. Det är en utmaning, men tack vare bra personal och maskiner är detta möjligt. Detta gynnar speciellt de som vill bygga något utöver det vanliga. Det kan våra arkitektkunder intyga. Handla av oss och få kvalitet, kunskap och service. Välkommen!

Branschkunskapen sitter i vårt DNA

Trävaruhandlare och byggbranschen är våra vanligaste kunder. Så har det varit sedan vi startade företaget. Vi har förvärvat en kunskap som är värdefull för våra kunder. Vid behov kan vi ge råd – vi är mycket väl insatta i vad kunderna behöver, och kan assistera vid val av träslag, kulör och produkt. De flesta av våra beställare vet vad de behöver, men vi gör gärna inspel om de efterfrågas.

Ta kontakt med frågor

Om du har frågor, kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med dina funderingar och önskemål.