Producent av trävaror i Enköping med omnejd

Söker du en pålitlig och erfaren producent av trävaror i Enköping? EB Hedlund & CO har mångårig erfarenhet av produktion av trävaror av hög kvalitet till företag i i hela Sverige, inklusive Enköping. Vi har fokus på små volymer och specialanpassade trävaruprodukter, vilket gör oss till ett bra val för arkitekter, byggföretag och andra som behöver byggkomponenter som passar deras specifika behov.

Om du söker producent av trävaror, varför välja oss?

Vi har över 40 års erfarenhet av att leverera trävaror av hög kvalitet till företag.

Vi är specialiserade på specialprodukter med kort omloppstid, vilket gör oss till ett bra val för arkitekter och andra som behöver trävaror i Enköping som passar deras specifika behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av trävaror, inklusive profillister, listverk och ytterpaneler. Våra trävaruprodukter är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge och väl.

Dessutom är vår maskinpark är byggd för små volymer och kort omloppstid i produktion. Personalen är erfaren, kunnig och hjälper dig att få din leverans i tid.

Stor branschkunskap

Till våra främsta uppdragsgivare hör byggbranschen och trävaruhandlare. Som det varit sedan vi startade företaget.

Sedan vi grundades på 1970-talet har vi också samlat på oss mycket kunskap och kompetens som är till stor gagn för våra kunder. Med det kommer  att vi har en djup förståelse för vad de behöver. Vi kan hjälpa till med val av träslag, kulörer och trävaruprodukter. En majoritet av de som beställer från oss vet precis som krävs för sina projekt och vänder sig gärna till oss för att få experthjälp.

Frågor? Kontakta gärna oss!

Kontakta oss gärna med alla frågor och funderingar du har. Vi svarar snabbt på dina funderingar om de produkter vi har i sortimentet och hur vi arbetar.