Producent av trävaror i Göteborg med omnejd

Hitta en kompetent leverantör av trävaror som levererar till Göteborg. EB Hedlund & CO är ett anrikt dalaföretag som producerar ribbor, paneler och andra byggvaror till företag över hela Sverige. Små volymer av specialanpassade produkter med kort produktionstid är vårt recept. Arkitekter som vet vad de vill ha väljer EB Hedlund. Ta kontakt för offert.

Varför välja oss som producent av trävaror?

Som företag har vi över 40-års erfarenhet av att leverera profillister till företag. Vi har lärt oss vad branschen värderar under den tiden. Kort sagt vad du som beställare vill ha, och vi har blivit experter på trävaror och byggprodukter. Det gör att våra kunder känner sig trygga.

Vi har valt att profilera oss som en producent av specialprodukter med kort omloppstid. Detta gynnar kunder som söker något utöver det vanliga. Det kan de arkitekter som beställt från oss intyga. Vår maskinpark är byggd för det behov som beskrivs här ovan, att snabbt kunna ställa om och producera små serier med skräddarsydda önskemål. Vår personal är erfaren, kunnig och ser till så du får din leverans i tid. Förvänta dig kvalitet, kunskap och service när du väljer oss som producent av trävaror nära Göteborg . Välkommen!

Kunskap som gynnar kunderna

Våra uppdragsgivare finns främst inom trävaruhandel och byggsektorn. Sedan 1970-talet har vi jobbat fram en kunskap som är värdefull för våra kunder, och idag är vi ett tryggt val på grund av detta. Vi är mycket väl insatta i våra kunders behov, och kan assistera vid val av träslag, kulör och produkttyp. De flesta av våra beställare är själva kunniga och vet vad de behöver, men vi ger gärna vår input när så önskas.

Kontakta oss om du har frågor

Om du har frågor, kontakta oss. Vi besvarar dina funderingar om de produkter vi har i sortimentet.