Producent av trävaror i Örebro

Söker du efter en kunnig producent av trävaror i Örebro? EB Hedlund & CO är ett renommerat företag, baserat i Dalarna, som tillhandahåller ribbor, paneler och andra byggmaterial till företag över hela Sverige, inklusive Örebro. Vi är specialiserade på små antal av specialanpassade produkter med snabb produktionstid. Arkitekter vet att lita på oss. Kontakta oss för en offert.

Några skäl till att välja som producent av trävaror i Örebro

Med mer än 40 års erfarenhet av att leverera trävaror till företag över hela landet, har vi lärt oss branschen och vad den värderar. Vi vet vad du som behöver trävaror vill ha och anser oss vara experter på byggmaterial av trä.

Vi är också stolta över att vara en producent av specialprodukter med kort kort produktionstid. Vi vet att det finns kunder som söker något utöver det vanliga, och vi vill kunna erbjuda dem det.

Vår maskinpark är byggd för att snabbt kunna ställa om och producera små serier med skräddarsydda önskemål. Vår personal är erfaren och kunnig, och vi ser till att du får din leverans i tid.

När du väljer oss som producent av trävaror i Örebro kan du förvänta dig kvalitet, kunskap och service.

Vår expertis gynnar våra kunder

Vi är stolta över att ha en bred kundbas inom trävaruhandeln och byggsektorn. Vi har en lång erfarenhet av dessa branscher, och vår kunskap är värdefull för våra kunder.

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov, och vi är därför alltid redo att ge personlig service och rådgivning. Vi är experter på träslag, kulörer och produkttyper, och vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina behov av trävaror i Örebro.

Kontakta oss om du har frågor

Oavsett dina frågor om produktion av trämaterial eller sådana ting, kontakta oss. Vi besvarar snabbt alla dina fungerar om de produkter vi har i sortimentet och om vår produktionprocess.