Producent av trävaror i Stockholm med omnejd

Söker du en kompetent leverantör av trävaror nära Stockholm? EB Hedlund & CO finns i Dalarna och levererar ribbor, paneler och andra byggvaror till företag över hela landet. Vår styrka är små volymer av specialanpassade produkter, något som uppskattas av arkitekter som vet vad de vill ha. Ta kontakt här för offert.

Om du söker producent av trävaror, varför välja oss?

Vi har flera styrkor som gör att våra kunder känner sig trygga. För det första har vi över 40-års erfarenhet av att leverera profillister till företag. Under den tiden har vi lärt oss vad du som beställare vill ha, och utvecklat en expertis inom vårt gebit.

För det andra har vi valt att profilera oss som en producent av specialprodukter med kort omloppstid, något som gynnar de som vill bygga något utöver det vanliga. Det kan våra arkitektkunder vittna om. Vår maskinpark är byggd för små volymer och kort omloppstid i produktion. Personalen är erfaren, kunnig och hjälper dig att få din leverans i tid. När du handlar här hos oss kan du förvänta dig kvalitet, kunskap och service. Välkommen!

Branschkunskapen sitter i vårt DNA

Trävaruhandlare och byggbranschen är våra främsta uppdragsgivare. Det har de varit sedan vi startade företaget. Sedan 1970-talet har vi förvärvat en kunskap som är värdefull för våra kunder. Vi är mycket väl insatta i vad de behöver, och kan assistera vid val träslag, kulör och produkt. De flesta av våra beställare vet vad de behöver, men vi ger gärna vår input på detta.

Kontakta oss om du har frågor

Om du har frågor, kontakta oss. Vi besvarar dina funderingar om de produkter vi har i sortimentet.