Producent av trävaror nära Uppsala

Söker du en trygg producent av trävaror nära Uppsala? EB Hedlund & CO har sätet i dalaidyllen Dala-Floda och levererar byggvaror till företag både regionalt nationellt. Vi har specialiserat oss på små volymer av specialanpassade produkter. Detta uppskattas av arkitekter och andra som vill ha något unikt. Ta kontakt här för offert.

Anlita oss som producent av trävaror

Vi är en producent av specialprodukter inom trävaror, som kan producera serier i små volymer med kort omloppstid. Detta är intressant för de som söker trävaror utöver det vanliga. Vår maskinpark är anpassad för denna snabbhet, och personalen är erfaren, kunnig och hjälper dig att få din leverans i tid. Förvänta dig kvalitet, kunskap och service när du anlitar oss.

Mångårig branschkunskap

Byggbranschen och trävaruhandlar är våra främsta uppdragsgivare. Det har de varit sedan 1970-talet, då företaget startade. Sedan dess har vi förvärvat en expertis som är avgörande för våra kunders förtroende. Vi kan assistera kunderna vid val av träslag, kulör och annat. De vet ofta vad de behöver, men om det behövs råd ger vi dem gärna.

Kontakta oss om du har frågor

Om du har funderingar, kontakta oss. Vi besvarar dina frågeställningar om produkter och annat.