En erfaren producent av trävaror

EB Hedlund & Co AB har sedan starten för 50 år sedan haft som mål att leverera trävaror av högsta kvalitet. Från vår fabrik i Dala-Floda i Gagnefs kommun i Dalarna har vi varit en uppskattad producent av trävaror för både privatpersoner och byggföretag. Titta runt i vårt sortiment för uppslag och idéer, eller kontakta oss med dina frågor, så kan vi hjälpa dig hitta en lämplig lösning.

Från allmoge till modernism

Skandinaviens berömda designhistoria är något att vara stolta över och vi på EB Hedlund vet vilken stor roll hantverkskvalitet och material är för god design. Vi kan leverera i stilar som passar just dina önskemål och behov. Oavsett om du letar efter en mer traditionell stil eller en stramare modern kan vi tillgodose dina behov utan att du behöver kompromissa. I vår tillverkningsprocess kan vi även tillgodose dina önskemål om utseende oavsett om det handlar om ribbor & panel, lister, skåpöverbyggnader eller smygar.

Arbetar ni med brandsäkra träprodukter?

Ja! EB Hedlund är specialister på moderna kvalitetsbyggnadsprofiler och i vårt sortiment ingår även givetvis brandsäkrad behandling av våra träprofiler. Du kan läsa mer om hur det går till här.

En komplett producent av dina trävaror

Vi förstår att tid och planering är viktigt i alla byggnadsprojekt. Därför kan vi leverera våra trävaror färdiga för användning direkt från fabriken. Vi har en rad olika sorters behandling att erbjuda, från oljor till färger. Läs mer här om våra ytbehandlingstekniker. Eller kontakta vår kunniga personal om du har funderingar. Självklart levererar vi också allt du beställer av oss i kompletta paket till dig av detta skäl, så du behöver inte invänta olika beställningar från olika leverantörer. Allt kommer helt enkelt på samma pall direkt till den plats där du behöver dina varor.