En tillverkare av träprodukter för alla behov

Vi på EB Hedlund & Co AB ligger i Dala-Floda i Dalarna har arbetat med tillverkning av träprodukter i 50 år. Vi är specialiserade på byggnadsprofiler och kan allt om just detta. Vi har ett stort sortiment av olika sorters listverk, ribbor & paneler, rör & VA-inklädnader, skåpöverbyggnader, smygar, klossar för socklar och foder. Men vi gör mycket mer än detta. Titta igenom vårt ordinarie sortiment för att veta mer eller kontakta oss om du har särskilda önskemål. Vi tar oss gärna an utmaningar!

Tillverkning av träprodukter med kvalitet

I vår fabrik i Dala-Floda gör vi träprodukter måttbeställda efter kundens önskemål. Vi arbetar med t ex ask, furu, ek, bok, björk och även MDF. Om du har särskilda önskemål kring material kan vi gå igenom lösningar tillsammans med dig så att du får precis så som du önskar. Vi har även en rad olika alternativ vad gäller efterbehandling och målning av trädprodukterna som vi kan erbjuda som spar dig tid. Kontakta oss för mer information.

En komplett lösning

Vi levererar alla dina beställningar på samma gång så att du spar tid och pengar. På så sätt kan du enkelt planera ditt bygge och behöver inte invänta olika leveranser av dina olika varor från olika aktörer. Gör en komplett beställning av dina träprodukter från EB Hedlund och du slipper massor av huvudbry kring tid som annars är vanligt i en bygg eller renoveringsprocess.

Miljövänliga lösningar

Trä är ett hållbart material när det kommer från rätt källa. Vi på EB Hedlund tycker att miljöarbete inom träindustrin är viktigt och håller oss ständigt ajour med de aktuella principer och regler som finns kring miljöfrågor och träprodukter. Om du vill veta mer kring hur vi arbetar för att minimera miljöpåverkan så kan du kontakta oss.