Träpaneler inomhus

Träpaneler inomhus är ett utmärkt val för att skapa en varm och inbjudande atmosfär på din arbetsplats eller i en offentlig miljö. Vi tillverkar paneler i olika dimensioner, profiler och träslag. Vi jobbar flexibelt och enligt våra kunders önskemål. Vår specialitet är små serier med kort omloppstid.

Olika typer av träpaneler

Våra experter hjälper gärna till att välja rätt träpaneler för din inredning inomhus. Du kan välja mellan flera olika träslag, inklusive furu, ek och björk. Vi anpassar oss alltid efter vilket träslag du önskar i dina paneler.

Därför är träpaneler inomhus ett bra val

Träpaneler inomhus har mycket som talar för sig. De är långvariga, lätta att rengöra och kan matchas med olika inredningsstilar. Träpaneler ger också en professionell och kvalitativ känsla till rummet. Dessutom kan träpaneler bidra till en sund inomhusmiljö eftersom de kan hjälpa till att reglera fuktigheten i rummet.

En komplett leverantör av träpaneler

Vi förstår att tiden det tar och planeringen kring är av största vikt i alla inredningsprojekt. Därför levereras våra trävaror färdiga för användning direkt från fabriken. Vi har en rad olika sorters behandling att erbjuda, från oljor till färger. Läs mer här om våra ytbehandlingstekniker. Eller kontakta vår kunniga personal om du har funderingar. Självklart levererar vi också allt du beställer av oss i kompletta paket till dig av detta skäl, så du behöver inte invänta olika beställningar från olika leverantörer. Allt kommer helt enkelt på samma pall direkt till den plats där du behöver dina varor.