Trävaror och byggvaror till företag, från Dalarna

Söker du en trygg leverantör av trävaror och byggvaror till företag? EB Hedlund i Dala-Floda har levererat profillist av olika slag sedan 1970-talet. Uppdragsgivarna är företag inom byggbranschen, brädgårdar och trävaruhandlar. Ta kontakt här för offert.

Därför ska du handla trävaror och byggvaror från oss

EB Hedlund & CO i Dala-Floda, Dalarna, är experter på trävaror. Vi har över 40-års erfarenhet av att leverera profillister till företag. Vi har valt att profilera oss som en producent av specialprodukter med kort omloppstid. Detta då vi har en maskinpark som är byggd för små volymer och kort omloppstid. Vår personal är erfaren, kunnig och hjälper dig att få din leverans i tid. När du handlar av EB Hedlund kan du förvänta dig kvalitet, kunskap och service. Välkommen!

Vi kan trävarubranschen

Trävaruhandlare och byggbranschen i stort är våra främsta uppdragsgivare, och har så varit sedan vi startade företaget. Sedan 1970-talet har vi hunnit jobba upp en kunskap som är värdefull för beställarna. Vi är väl insatta i vad de behöver, och kan ge goda råd vad gäller träslag, kulör och produkt. Det finns många alternativ som kan lösa samma problem. De flesta av våra beställare vet vad de behöver, men vi ger gärna vår input på detta.

Kontakta oss om du har frågor

Om du har frågor, kontakta oss. Vi besvarar dina funderingar om samtliga produkter i sortimentet.